• Strona główna
  • Kursy

    Kategorie

    • Hotelarstwo
    • Języki obce
    • Kursy biurowe
    • Kursy on-line
    • Pedagogika
    • Popularne
    • Sprzedaż / Marketing
    • Szkolenie hybrydowe
    • Turystyka

    Popularne

    • Stacjonarny kurs intensywny pilotów wycieczek w Oświęcimiu
    • Pilot wycieczek
    • Wychowawca wypoczynku
    • Animator czasu wolnego
    Pilot wycieczek – edycja jesienna 2022

    Pilot wycieczek – edycja jesienna 2022

    zł496.00
    Czytaj więcej

  • O nas
    • Referencje
    • Księga gości
  • Promocje
  • Wynajem sal
  • Blog
  • Kontakt
Masz pytania?
33 844 25 15
atut@atut.edu.pl
Zarejestruj sięZaloguj się
Atut
  • Strona główna
  • Kursy

    Kategorie

    • Hotelarstwo
    • Języki obce
    • Kursy biurowe
    • Kursy on-line
    • Pedagogika
    • Popularne
    • Sprzedaż / Marketing
    • Szkolenie hybrydowe
    • Turystyka

    Popularne

    • Stacjonarny kurs intensywny pilotów wycieczek w Oświęcimiu
    • Pilot wycieczek
    • Wychowawca wypoczynku
    • Animator czasu wolnego
    Pilot wycieczek – edycja jesienna 2022

    Pilot wycieczek – edycja jesienna 2022

    zł496.00
    Czytaj więcej

  • O nas
    • Referencje
    • Księga gości
  • Promocje
  • Wynajem sal
  • Blog
  • Kontakt

    What makes a good Restaurant

    Strona główna › Forums › How to build a Restaurant WordPress Website › What makes a good Restaurant

    • This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 5 years, 11 months ago by admin.
    Viewing 1 post (of 1 total)
    • Author
      Posts
    • 5 września 2016 at 00:16 #6825
      admin
      Keymaster

      There are certain characteristics that distinguish a good restaurant from an average one. Such qualities help keep a good restaurant’s tables filled with satisfied customers. If your small business owns a restaurant, understanding some of the qualities it should have will increase its chances of creating repeat business and consistent profits.

      High-Quality Food

      A good restaurant sets a high standard for its food quality and ensures that guests receive the same quality with every meal. Serving quality food can earn your restaurant a good reputation and compel your guests to return for repeat visits.

      High-quality ingredients and an experienced cook are important to serving good food consistently. A good cook understands your guests’ needs and works well with the kitchen staff to ensure that guests receive their meal the way they ordered it every time.

      Good Overall Experience

      Providing good customer service in a clean environment helps to enhance your guests’ overall experience of your restaurant. The staff who interact with your guests should be courteous and maintain a positive attitude. Servers should know the menu well, deliver guests’ food and drinks on time, and quickly address any issues that an unsatisfied guest may have.

      All staff should help to keep the restaurant clean at all times, including the kitchen, food preparation areas and any areas that guests come into contact with.

      Different from the Rest

      If your restaurant provides good food and service but is too similar to other restaurants, customers may overlook your restaurant when deciding where to dine.

      A good restaurant should have one or more unique features that stand out in a customer’s mind and give it a competitive advantage over others. For example, your restaurant may be the only restaurant in town that makes its ingredients fresh daily or it may have an amazing view of the city that none of your competitors have.

      To make your restaurant different from the rest, one simple trick you can do is to make a great website with it. Some websites used these WordPress theme and made extra-ordinary impacts:

      • Restaurant WordPress Theme | NEM 

      • WordPress Restaurant Theme – Resca

      Good Business Management

      A good restaurant owner manages the business aspect of the restaurant properly, which increases the chances that it can provide quality food and service without interruption. Running your restaurant properly can also help boost your small business’s profits.

      You must manage your restaurant’s finances, keep good records and stay current with regulatory requirements, such as taxes and health inspections. For example, consistently paying your vendors on time reduces the risk of running out of items on your menu.

    • Author
      Posts
    Viewing 1 post (of 1 total)

    You must be logged in to reply to this topic. Login here

    Szukaj

    Kategorie

    • Aktualności
    • Bez kategorii
    • Kursy ATUT

    NAJNOWSZE KURSY

    Wychowawca wypoczynku / Kierownik wypoczynku

    Wychowawca wypoczynku / Kierownik wypoczynku

    zł299.00 zł249.00
    Pilot wycieczek – edycja jesienna 2022

    Pilot wycieczek – edycja jesienna 2022

    zł496.00
    COVID-19 Szkolenie kadry placówek wypoczynku dla dzieci i młodzieży

    COVID-19 Szkolenie kadry placówek wypoczynku dla dzieci i młodzieży

    zł60.00

    NAJNOWSZE WPISY

    Wychowawca wypoczynku – nowa edycja jesienna już od 22. września 2022 r.
    26kw.2022
    Przewodnik miejski – Oświęcim edycja 2023
    25kw.2022
    Praca biura w stanie zagrożenia epidemicznego w 2022 roku
    24kw.2022

    33 844 25 15

    atut@atut.edu.pl

    ATUT SZKOLENIA

    • O nas
    • Kontakt
    • Księga gości
    • Referencje
    • Wynajem sal

    Menu

    • Kursy
    • Promocje
    • Blog
    • Galeria
    • Regulamin i polityka prywatności

    2021 (c) Atut Szkolenia

    No apps configured. Please contact your administrator.

    Zaloguj się przy użyciu konta swojej strony

    No apps configured. Please contact your administrator.

    Zgubiłeś hasło?

    Nie jesteś jeszcze członkiem? Zarejestruj się teraz

    Register a new account

    No apps configured. Please contact your administrator.

    Are you a member? Login now